Zdravšie, šťavnatejšie a chutnejšie varenie s objemom až 15 l, 4 automatické programy, rozsah teplôt: 20 °C až 95 °C, časovač: až 100 hodín.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Sous-vide (francúzsky "vákuovo") je metóda pomalého varenia vákuovo balených potravín pri relatívne nízkej a presne regulovanej teplote.
Presné nastavenie teploty v rozsahu od 20 do 95 °C s krokom po 0,5 °C.
Presné nastavenie času až do 100 hodín s minimálnym krokom po 1 minúte.
Pohodlné dotykové ovládanie umožňuje zapnutie potrebného režimu iba niekoľkými dotykmi. Podsvietený displej zobrazuje momentálnu teplotu a čas zostávajúci do konca postupu varenia.
Umožňuje vám vytvárať vlastné postupy varenia nastavením času a teploty.
Každý program predstavuje optimálnu kombináciu teploty a času varenia pre šťavnaté a krehké mäso, hydinu, zeleninu a ovocie, ryby, morské plody a mnoho ďalšieho.
Sous vide varenie nie je možné bez vloženia surovín do vákuového vrecka. To je možné bezchybne vykonať pomocou vákuovej zváračky AENO, ktorá je navrhnutá pre automatické odsávanie a utesňovanie vrecka s potravinami.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
PharmDr. Kamila Horníčková
Mgr. Pavla Horáková
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.