Kúsky ananásu sušeného mrazom.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Lyofilizácia je proces sušenia ovocia mrazom. Ovocie je najskôr prudko zmrazené a následne sušené pri nižšom tlaku, kde sa voda z ovocia mení na paru a ovocie si tak zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov obsiahnutých v čerstvom ovocí.
V balení môže byť až 10% ovocného prachu, ktorý vzniká pri preprave produktu. Ukladajte mimo dosahu detí. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Skladujte pri teplote do 25 ° C.
Balenie obsahuje 150 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.