MojaLekáreň.sk

Zdravé varenie: Jablkovo-kokosový puding

Pustite z hlavy kupované presladené pudingy, rôzne krémy a jogurty a pripravte svojej drahej polovičke alebo deťom
tento rýchly jablčno-kokosový puding. Skvele poslúži, keď vás chuť na sladké, a dopriať si ho môžete aj na raňajky.
Keď si navyše vyhráte s jeho ozdobením, vaši najbližší si na kupované dezerty ani nespomenú.

Zdravé varenie: Jablkovo-kokosový puding
Zdielať
Navštívte súvisiace produktové kategórie

Trojvrstvový dezert sa skladá z týchto surovín

Na jablčno-kokosový puding budete potrebovať 5 stredných jabĺčok, ktoré olúpte a zbavte jadrovníkov a poduste ich na cca 1 dcl kokosového nápoja, kým nezmäknú tak, aby ste ich mohli rozmixovať na hladkú kašu (jej výsledná hustota závisí na šťavnatosti jabĺčok
- ak sa vám bude zdať príliš hustá, prilejte kokosový nápoj). Do vzniknutej kaše pridajte 1 kopcovitú lyžicu kokosového oleja a štipku vanilky - priveďte do varu a na záver pridajte 1/2 lyžičky agaru (agar pridávajte podľa návodu, po jeho pridaní by sa mal puding zvyčajne variť ešte niekoľko minút).

Pripravte si rýchlu ryžovú kašu a to tak, že ohrejete 200 ml kokosového nápoja, v ktorom rozmiešate 3 lyžice ryžovej kaše a kakao (množstvo podľa chuti). Doslaďte javorovým sirupom.

Ozdobenie pudingu je už na vašej fantázii ... nezabudnite, že jeme tiež očami :-) A o deťoch to platí dvojnásobne. Navrch pudingu môžete nastrúhať napríklad kvalitnú čokoládu.

Navštívte súvisiace produktové kategórie
Deti a mamičky Lieky na trávenie Bio potraviny

Prečítajte si tiež

Fenikel (Foeniculum vulgare) sa od staroveku rozšíril zo Stredomoria do celého sveta. Na prvý pohľad by ste si mohli fenikel pomýliť s kôprom, pretože má typické stopkaté listy a okvetné lístky.…

viac

Škorica je jedným z najstarších a najobľúbenejších korenín na svete. Jej charakteristická vôňa a chuť obohacuje nielen sladké, ale aj slané jedlá. Okrem kulinárskeho využitia má škorica aj množstvo…

viac

Salmonelóza je pomerne rozšírené hnačkové ochorenie bakteriálneho pôvodu. Pôvodcom je baktéria Salmonela. Tá sa do nášho tela dostáva ústami vďaka infikovanej potrave, rukám alebo riadu. Pre zdravého…

viac

Kazia sa vám často zuby alebo trpíte zápalmi ďasien? Aj to môžu byť príznaky celiakie u dospelých.

viac

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.