Sladká či jemne horká chuť, kúsok potešenia pomaly sa rozplývajúci na jazyku. O čom je reč? O čokoláde. To, že jej podľahnete, však nemusí byť hriechom. Bez výčitiek si môžete dopriať kvalitnú čokoládu s vysokým obsahom kakaa a bez pridaného cukru. U tých nevadí, že sa vám nepodarí prestať ukusovať.
Jemná mliečna čokoláda sladená prírodným trstinovým cukrom, ovoňaná…
2,09 €
Čokoláda sladená prírodným trstinovým cukrom a neobsahuje sójový…
2,69 €
Vynikajúca čokoláda v BIO kvalite z dvoch vrstiev, mliečnej s…
Jemná mliečna čokoláda s nugátovou náplňou.
Jemná mliečna čokoláda so smotanou a vysokým podielom chrumkavých…
Čokoláda poteší vaše chuťové poháriky, ale dodáva energiu a zvyšuje bystrosť. To, že má čokoláda liečivé účinky, už vedeli starí Aztékovia a Mayovia, ktorí o nej hovorili ako o posilňujúcom prostriedku.
Na trhu je veľké množstvo čokolád. Hlavné rozdelenie čokolád je podľa obsahu kakaovej sušiny.
U menej kvalitných čokolád je hlavnou zložkou produktu cukor a kakaové maslo. Ak si chcete vychutnať kvalitnú čokoládu, dbajte na podiel kakaovej sušiny v čokoláde. Zjednodušene povedané: čím väčší podiel, tým kvalitnejšia. Aby mala čokoláda pozitívny vplyv na naše zdravie, je potrebné konzumovať len tú najkvalitnejšiu, teda s obsahom kakaa minimálne 70 % a vyššie. A predsa len sa držať hesla: všetkého s mierou! Ale tak je to so všetkým. Takže ochutnajte lahodnú čokoládu Balance.
Kategóriu Čokolády nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz
Sladká či jemne horká chuť, kúsok potešenia pomaly sa rozplývajúci na jazyku. O čom je reč? O čokoláde. To, že jej podľahnete, však nemusí byť hriechom. Bez výčitiek si môžete dopriať kvalitnú čokoládu s vysokým obsahom kakaa a bez pridaného cukru. U tých nevadí, že sa vám nepodarí prestať ukusovať.
Čokoláda poteší vaše chuťové poháriky, ale dodáva energiu a zvyšuje bystrosť. To, že má čokoláda liečivé účinky, už vedeli starí Aztékovia a Mayovia, ktorí o nej hovorili ako o posilňujúcom prostriedku.
Na trhu je veľké množstvo čokolád. Hlavné rozdelenie čokolád je podľa obsahu kakaovej sušiny.
U menej kvalitných čokolád je hlavnou zložkou produktu cukor a kakaové maslo. Ak si chcete vychutnať kvalitnú čokoládu, dbajte na podiel kakaovej sušiny v čokoláde. Zjednodušene povedané: čím väčší podiel, tým kvalitnejšia. Aby mala čokoláda pozitívny vplyv na naše zdravie, je potrebné konzumovať len tú najkvalitnejšiu, teda s obsahom kakaa minimálne 70 % a vyššie. A predsa len sa držať hesla: všetkého s mierou! Ale tak je to so všetkým. Takže ochutnajte lahodnú čokoládu Balance.
Kategóriu Čokolády nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz
Najskôr sa musíte prihlásiť.