Omáčka s výraznou chuťou na prípravu zálievok a omáčok, prirodzene bezlepková.
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás zajtra
Sójová omáčka, ktorá vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe miso pasty, je tmavšia, hustejšia a chuťovo výraznejšia.
Je vhodná na použitie z dresingov, na zeleninu, mäso i ryby, do pokrmov založené na paradajkách (napr. omáčky na cestoviny) tamari potlačí kyslosť paradajok a prospeje celkovej chuti pokrmu, tiež sa hodí do polievky, omáčky, zeleninovej zmesi.
Skladujte v suchu a chlade. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Po otvorení skladujte pri teplote do 10 °C a spotrebujte čo najskôr.
Balenie obsahuje 500 ml.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Každý pracovný deň o 10 - 14 h
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.