Vínny ocot sa používa výlučne na prípravu studených jedál a pochádza z oblasti talianskej Modeny.
Akákoľvek tepelná manipulácia ovplyvňuje chuť tohto výrobku (vyvaruje sa typická kyslosť), preto sa používa výhradne na prípravu studených jedál, pri teplej kuchyni až na záver prípravy pokrmu. Tento ocot má široké použitie - ochucujú sa ním ryby, zelenina, ovocie, omáčky a iné pokrmy.
Skladujte v suchu. Chráňte pred svetlom a teplom. Skladujte v suchu pri teplote do + 25 °C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedenom na obale.
Balenie obsahuje 250 ml.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.