MojaLekáreň.sk

HEERA Chicken Curry Masala 100 g

HEERA Chicken Curry Masala 100 g HEERA Chicken Curry Masala 100 g

HEERA Chicken Curry Masala 100 g

Zmes korenia na kuracie curry vhodné na varené i pečené pokrmy.

Viac informácií

Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra

2,39 € (0,02 €/g)
Kód výrobku: 496348
2,39 €

Pridajte ešte

Do košíka
Do košíka

HEERA Chicken Curry Masala 100 g

Výhody produktu

  • Vhodné pre celiakov.
  • Vhodné ako prísada na varenie.

Zloženie produktu

  • Obsahuje koriander, červené chilli, rímsku rascu, kurkuma, listy senovky gréckej, soľ, čierne korenie, horčica, semená senovky gréckej, klinčeky, muškátový oriešok, škorica, kardamón, muškátový kvet, asafoetida.
  • Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 1209 kJ/ 289 kcal, tuky 12,8 g,z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g, sacharidy 29,4 g, z toho cukry 0 g, bielkoviny 14 g, soli 5,5 g.

Odporúčané použitie

Chicken curry masala je zmes exotického aromatického korenia na prípravu lahodného kuracieho curry. Zmiešaním s jogurtom a marinovaním cez noc sa táto zmes korenia skvele hodí na kuracie mäso, ktoré je možné následne buď grilovať, alebo piecť. Zmes korenia a recept má uľahčiť a zjednodušiť prípravu celého pokrmu a zároveň pomôcť zachovať autentickú chuť a výbornú kvalitu výsledného jedla. S použitím zmesi kuracieho masala dosiahnete bohatú chuť a Ideálny výsledný efekt pre milovníkov kuracieho mäsa.

Dôležité upozornenia

Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.

Množstvo v balení

Balenie obsahuje 100 g.

HEERA Chicken Curry Masala 100 g

100 %
Hodnotil: 1 zákazník
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Informácie o produkte

Výrobca:
Značka:
Kód výrobku:
496348
Kód EAN:
5031416400066
Držiteľ rozhodnutia:
Země původu:
Spojené kráľovstvo
HEERA Chicken Curry Masala 100 g si môžete kúpiť aj v našom českom e-shope Lékárna.cz.

Mohlo by vás zaujímať

Do košíka
Do košíka

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.