Paradajková omáčka je vyrábaná v talianskom Toskánsku z miestnych čerstvých paradajok dozretých na slnku do červena.
Produkt je dočasne nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Paradajky boli vypestované podľa zásad kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva, neboli diaľkovo transportované ani skladované. Počas šetrnej prípravy si omáčka uchováva prírodnú vôňu a chuť zrelých paradajok rovnako ako maximum výživných látok. Omáčka je jemne ochutená bazalkou a morskou soľou.
Môžeme ju použiť buď ohriatu priamo na cestoviny (napríklad s parmezánom), alebo ju dochutiť podľa vlastnej fantázie napríklad vyprážaným baklažánom, hubami, mäsom a podobne, je tiež ideálnym základom stredomorských omáčok.
Po otvorení skladujte v chladničke a rýchlo spotrebujte. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte pri izbovej teplote v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 550 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.