Paradajková omáčka je vyrábaná v talianskom Toskánsku z miestnej čerstvo zozbieranej zeleniny a čerstvých paradajok dozretých na slnku do červena.
Paradajky aj ďalšia zelenina boli vypestované podľa zásad kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva, neboli diaľkovo transportované ani skladované. Počas šetrnej prípravy si omáčka uchováva prírodnú vôňu a chuť zrelých paradajok rovnako ako maximum výživných látok.
Túto omáčku stačí krátko zahriať a podávať s cestovinami, alebo ju môžete dochutiť podľa vlastnej fantázie napríklad vyprážaným baklažánom, hubami a podobne.
Po otvorení skladujte v chladničke a rýchlo spotrebujte. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte pri izbovej teplote v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 550 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.