RAW potraviny sú tie, ktoré neboli zahriate nad teplotu vyššiu ako 42ºC. Preto sa považujú za tzv. ,,surové“ a vyznačujú sa vysokým podielom prirodzene sa vyskytujúcich bielkovín, enzýmov, vitamínov a minerálov, ktoré sa v spracovaných produktoch v dôsledku vysokej teploty znehodnotia.
Kvôli vyššej energetickej hodnote sú vhodným občerstvením na cesty, kedy vám pomôžu dodať potrebnú energiu a predĺžiť pocit sýtosti. Tiež sú vhodnou alternatívou spracovaných sladkostí – vymeňte tyčinky plné chemických konzervantov, tuku a pridaných cukrov za tie, ktoré neobsahujú zdraviu škodlivé aditíva.
Datle 50%, jablko 25%, kešu orechy 12,5%, mandle 12,5%
Výživové údaje na 100 g výrobku: Energetická hodnota 1650 kJ/ 394 kcal, Tuk 12,6 g z toho nasýtené mastné kyseliny 1,5 g, Sacharidy 57 g z toho cukry 56,6 g, Vláknina 11,9 g, Bielkoviny 7,2 g, Soľ 0,02 g.
Skladujte na suchom mieste bez zásahu priameho slnečného žiarenia, starostlivo uzavreté!
Balenie obsahuje 45 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
PharmDr. Kamila Horníčková
Mgr. Pavla Horáková
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.