MojaLekáreň.sk

Chudnite s radosťou

Aj chudnutie vás musí baviť. Robíte to hlavne pre svoje zdravie a sami si tiež určujete, aká cesta je pre vás tá najlepšia.

Chudnite s radosťou
Zdielať
Navštívte súvisiace produktové kategórie

S novým rokom si dávame množstvo predsavzatí. Medzi tradičné novoročné predsavzatia patria: schudnem, budem žiť zdravo, začnem cvičiť... Čo sa ale za týmito frázami skrýva?

Možno, že to neviete už vo chvíli, keď ich vyslovíte. A už vôbec nie po mesiaci alebo po pol roku. Po čase sa novoročné predsavzatia rozplynú a my zostaneme nahnevaní alebo sklamaní.

Náš tip

Dajte si hneď na začiatku jasný cieľ! Potom budete presne vedieť, čo chcete dosiahnuť. Napríklad: do marca schudnem 5 kilogramov.

Lenže cieľ sám o sebe nestačí. Je potrebné si stanoviť i cestu, po ktorej chcete k vysnenému cieľu doraziť. To znamená, že si stanovíte úlohy, ktoré budete plniť. Napríklad: každý deň zjem 3 kusy zeleniny. Budem chodiť pravidelne cvičiť. Budem chodiť po schodoch peši, a podobne.

Tým, že premeníte váš cieľ na konkrétne úlohy, máte presný návod na to, ako byť úspešní.

Základné pravidlá

Nezabudnite však na základné pravidlá.

  • Presne si určite jednotlivé úlohy. Čím presnejšia vo vašej definícii budete, tým ľahšie dosiahnete, čo chcete. Napríklad, všeobecná úloha znie: budem cvičiť. Presná definícia je: 2x týždenne budem chodiť na aerobic a cez víkend vyrazím na výlet.
  • Váš cieľ musí byť ľahko merateľný. Pri chudnutí vám k tomu stačí váha a krajčírsky meter. Nečakajte ale s meraním a vážením až do konca vášho snaženia a stanovte si dielčie ciele napríklad po týždňoch, aby ste vedeli, či idete po správnej ceste alebo či je potrebné niečo zmeniť. V pohybovej činnosti vám pomôžu aj múdre fitness pomôcky vrátane náramkov a hodiniek.
  • Buďte realistickí. Nie je nič horšie, ako si dávať nesplniteľné ciele. Veď nemusíte hneď vyzerať ako modelka, stačí, keď sa budete cítiť o trochu lepšie.
  • Verte si. Bez dôvery v samých seba sa vám bude chudnúť veľmi ťažko. Zvládli to iní, tak prečo nie vy! Pokiaľ sa vám niečo nepodarí, nevzdávajte to. Hoďte to za hlavu a choďte ďalej. Veď prvá cesta nemusí byť hneď tá správna. Spomeňte si, bol prvý človek, do ktorého ste sa v škole zamilovali hneď ten pravý? Väčšinou tomu tak nie je. Vždy musíme hľadať, než nájdeme to, čo vyhovuje práve nám.
  • Bavte sa. Radujte sa z maličkostí a buďte pozitívni. I chudnutie vás musí baviť.

Aby sme vám vašu cestu uľahčili, pripravili sme pre vás i širokú ponuku produktov, ktoré vaše úsilie podporia! Pozrite sa na www.mojalekaren.sk, kde nájdete širokú ponuku produktov na chudnutie a prípravkov pre formovanie tela renomovaných značiek jednoducho rozdelenú do jednotlivých kategórií. Všetky produkty si môžete pozrieť, prečítať si ich popis, použitie a komentáre tých, ktorí ich už majú vyskúšané.

Prajeme vám veľa zábavy a úspechov pri chudnutí!

Všetky zdravotné, nutričné či liečebné tvrdenia sú v rámci legislatívy EÚ výrazne obmedzené. Pri tvorbe článkov smieme vychádzať iba zo schválených tvrdení, ktoré uvádza platná legislatíva.

Navštívte súvisiace produktové kategórie
Chudnutie, diéta Potraviny a chudnutie

Prečítajte si tiež

Pľúcnik lekársky (Pulmonaria officinalis) je trvalá bylina so stonkou pokrytou jemnými chĺpkami a vajcovitými listami s jasne bielymi škvrnami - odtiaľ pochádza jej názov - pľúcnik. Táto bylina…

viac

Podľa vyhlášky o cestnej premávke musí byť pes pri jazde v aute zabezpečený tak, aby nebola ohrozená bezpečnosť vodiča, prepravovaných osôb alebo zvierat a bezpečnosť cestnej premávky. Nie je však…

viac

Glutatión (GSH) je jedným z najsilnejších a najúčinnejších antioxidantov, ktorý viaže voľné radikály a chráni tak organizmus pred oxidačným stresom. Nachádza sa v každej bunke nášho tela. Telo si ho…

viac

Kvasená alebo fermentovaná zelenina (pickles) obsahuje miliardy prospešných baktérií a veľké množstvo vitamínu C. Okrem toho má vysoký obsah vlákniny. Slúži preto ako podpora trávenia a posilnenie…

viac

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.