MojaLekáreň.sk

Kráska za volantom búra mýty

Expresné doručovanie tovaru k zákazníkom MojaLekáreň.sk sa stalo ešte flexibilnejšie aj vďaka Kristýne Starej, ktorá neváha v dodávke denne najazdiť cez 500 kilometrov medzi dvoma republikami. Kristýna sa postavila vlastnej výzve, prekonáva hranice a zákazníci prvej internetovej lekárne na slovenskom trhu, MojaLekáreň.sk, majú tak dnes svoj tovar naozaj promptne doručný.

Kráska za volantom búra mýty
Zdielať
16 stabilných rokov prvej internetovej lekárne na slovenskom trhu je dôkazom toho, že MojaLekáreň.sk je dynamicky rozvíjajúca sa lekáreň nielen v produktovej ponuke, ale aj v službách pre zákazníkov. Moderná spoločnosť, ktorá búra predsudky a nebojí sa inovácií.

Žena za volantom

„Kristýna, ako žena za volantom je aj u nás vo firme rarita, ale prečo nie? Keď sa zaujímala o túto pozíciu, dokázala, že má pre riadenie áut vášeň, tak sme jej umožnili splniť si sen,“ hovorí Jana Poláková, šéfka personálneho oddelenia spoločnosti.

Dodávku riadi s väčšou ľahkosťou, než osobné auto.

Kristýna najprv pracovala na expedícii. Starala sa o zásielky pre zákazníkov, ale z pokoja logistického skladu. „Naša firma prišla s tým, že zavádza expresný rozvoz najskôr po Prahe a potom prišla Bratislava. Riadenie ma vždy bavilo, tak som do toho išla,“ hovorí Kristýna. O svojej práci hovorí ako o záľube. Na začiatku do toho ale nešla bezhlavo, pretože ako sama tvrdí, nebola zvyknutá na také veľké auto: "Dnes ale musím povedať, že dodávka sa mi riadi oveľa lepšie ako osobné auto."
Vďaka Kristýne rýchlejší a dostupnejší servis.

Lieky, zdravotnícky materiál a pomôcky, alebo potraviny pri špeciálnych diétach chce mať každý čo najrýchlejšie doma. Vďaka Kristýne sa tento servis pre zákazníkov MojaLekáreň.sk zlepšil až o 24 hodín, čo určite nie je zanedbateľné. Zákazník tak na pár klikov nakúpi všetko, čo potrebuje pre seba, svoju rodinu, vrátane domáceho maznáčika. Balíček tak môže doraziť expresne až pred dvere domova či práce.

Žena v dodávke - krehký príťažlivý úkaz

Byť ženou v tejto brandži je vraj dokonca niekedy veľkou výhodou. „Je veľmi milé, keď vidím snahu mužov o pomoc, pokiaľ ju potrebujem. Neznamená to, že by som niečo nezvládla, ale sú situácie, keď sa mužská ruka hodí,“ usmieva sa Kristýna. Samu seba už neberie ako raritu, pretože na cestách sa vraj stretáva aj s inými profi vodičkami.

V každej situácii sa snaží byť rozvážna. "Mala som pár situácií, že som nevedela čo robiť, ale človek si vždy nejako poradí." Uvedomuje si, že doma ju čaká rodina. Najviac sa vraj o ňu bojí mama, pretože šoférovať 5 dní v týždni medzi dvoma krajinami, niekedy aj viac ako 500 kilometrov, je pre ženu určite náročný oriešok, aj napriek tomu, že si túto cestu vysnívala sama a MojaLekáreň.sk ju v tom podporila.

Firma podporuje ženy, verí v ich precíznosť a lojalitu

Kristýna pracuje vo firme, kde 88 % zamestnancov tvoria ženy.

„Nepozeráme sa na vek detí, neriešime to. Nevnímame ženu s rodinou ako príťaž. Berieme našich ľudí so všetkým, aj ich rodinnými príslušníkmi. Benefit je home office a to už od čias dávno pred pandémiou, keď iné firmy, respektíve ich zamestnanci, o tom ani nesnívali,“ vysvetľuje šéfka HR Jana Poláková, a dodáva, že vo firme je to o dôvere v tíme a vzájomnej komunikácii. Majú flexibilný pracovný čas a možnosť zostať s dieťaťom, ak je to potrebné.

Ženy to do MojaLekáreň.sk láka pre atraktivitu komodít, s ktorými tu pracujú: farmácia, kozmetika, zdravé potraviny, starostlivosť o rodinu, domácnosť, ale aj rodinných miláčikov.

Kristýna Stará je jednou z nich. Home office jej síce nehrozí, ale to by ju ani pre jej živelnosť nebavilo. Hoci vie, že zásielky musia byť včas a v maximálnom poriadku dodané zákazníkom. Miluje určitý druh slobody a adrenalín, ktoré jej práca na cestách dáva.

"Áno, občas nechápem správanie niektorých vodičov a hovorím si, ako mohli získať vodičské oprávnenie, ale tak to už na našich cestách je," uzatvára Kristýna a chystá sa so svojou dodávkou opäť smer Slovensko. Či raz až bude mať deti využije možnosť tejto práce na dohodu, ktorú firma ženám na rodičovskej ponúka, je ešte vo hviezdach. Kristýna si aktuálne užíva vietor vo vlasoch.
Máte ďalšie otázky, potrebujete iné informácie? Napíšte mi!

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.