Kvalitné semolínové pšeničné cestoviny dobre držia, nerozvaria sa a nevyžadujú použitie vajec. V porovnaní s bežnými pšeničnými cestovinami majú nižší glykemický index, vyššiu výživovú hodnotu, ale aj viac lepku.
Gino Girolomoni bol taliansky starosta, ktorý pred 50 rokmi presadzoval návrat k poctivému a spravodlivému poľnohospodárstvu. Začal preto pestovať ekologickú tvrdú pšenicu, z ktorej ako prvý v Taliansku začal vyrábať celozrnné semolinové cestoviny. Na výrobu kvalitných pšeničných cestovín neexistuje lepšia surovina ako tvrdá pšenica. Semolina, múka alebo krupica vyrobená z tejto pšenice, obsahuje vyšší podiel lepku, vyššiu výživovú hodnotu a nižší glykemický index v porovnaní s bežnou pšenicou.
Bezvaječné celozrnné špagety z tvrdej pšenice semoliny v bio kvalite…
1,89 €
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.